Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lievestuoreen palvelukoti oy

Pyrimme antamaan yksilöllisen, elämänarvoja sekä yksityisyyttä kunnioittavan, turvallisen ja kodinomaisen hoidon asukkaillemme. Perushoidon ja kuntoutuksen lisäksi palvelukodissa pidetään tärkeänä monimuotoisen viriketoiminnan järjestämistä asukkaille.

 

Palvelukodissa noudatetaan yhteisöllisen kuntoutumisen periaatteita, jolloin asukkailla on mahdollisuus ja velvollisuus osallistua heitä koskevan toiminnan suunnitteluun ja päätöksentekoon. Kuntouttavan toiminnan lähtökohtana on kuntoutuja itse. 

 

Tavoitteemme on asukkaasta lähtevä ajattelu ja toiminta. 

 

Laadimme asukkaillemme yksilöllisen ja voimavaralähtöisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman, jota tarkistetaan 3-6 kk.n välein.  Jokaiselle  asukkaalle on nimetty 1-2 omahoitajaa. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto. Teemme tiivistä yhteistyötä myös asukkaan omaisten kanssa ja huomioimme heidän näkemykset hoidon suunnittelussa. 

 

Osa asukkaistamme käy kuntouttavassa työtoiminnassa Puustellin työkylässä. Ohjaamme aktiivisesti asukkaitamme talon ulkopuolisiin harrastuksiin. Kulkuyhteydet ovat linja-autolla Jyväskylään hyvät, mikä mahdollistaa asukkaiden omatoimisen liikkumisen kylämme ulkopuolelle. 

 

Palvelukoti tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, päivätoimintaa sekä virike- ja ulkoilu toimintaa. Palvelukodilta tehdään retkiä luontoon, kaupunkiin sekä osallistutaan eri kulttuuritapahtumiin.

 

Kesäisin käytössämme on oma ranta, veneitä ja kanootti. Rannasta löytyy myös kelluva lauttasauna ja grillikota. Kesäisin teemme retkiä lähiseudun  kauniille saarille. Majasaaren kauniit maisemat tarjoavat asukkaille runsaasti elämyksiä. Järvi tarjoaa myös mahdollisuuden kalastaa rannalta ja vesiltä käsin. Talvisin jäät mahdollistavat luistelun, hiihtämisen ja moottorikelkalla/mönkijällä ajelut.

 

 

Palvelukodilla on  asukkaiden käytössä:

•Ilmainen wifi-verkko, tietokone
•Playstation 3, erilaisia soittimia, lautapelejä
•Polkupyöriä
•Kuntoiluvälineitä
•Lauttasauna, grillikatos
•Moottorikelkka, mönkijä, vene, kanootti
 
 
Jokaisella on käytössään oma huone, joka sisältää vaatekaapin, lukollisen säilytyskaapin, sängyn ja yöpöydän. Asukas voi sisustaa myös huoneensa mieleisekseen. Osasta huoneista on näkymä järvelle.